EEDAFLEGGING 1ste GEDEPUTEERDE GUIDO DECORTE

403046_4336339279625_959098222_n

Beste inwoners,

Op 3 december mocht ik de eed afleggen als 1ste gedeputeerde van de provincie West-Vlaanderen. Naast mijn bestaande bevoegdheden als gedeputeerde voor leefmilieu, natuur, provinciedomeinen en gebiedsgerichte werking, krijg ik als bijkomende opdracht om woordvoerder te zijn van de deputatie en ook het communicatiebeleid en de bestuurlijke organisatie op mij te nemen. Voor mij een nieuwe uitdaging die ik met veel enthousiasme wil aangaan.

In het kiesdistrict Veurne-Diksmuide, waaronder ook Koksijde valt, behaalde ik 7.231 voorkeurstemmen. Mijn nieuw mandaat heb ik ook voor een deel aan u te danken. Alvast van harte bedankt aan mijn Koksijdse kiezers! Ook op de Lijst Burgemeester mocht ik van 2.065 Koksijdse kiezers hun steun ontvangen.

U begrijpt dat ik dus voor een moeilijke keuze stond: ofwel gedeputeerde blijven, ofwel een schepenmandaat opnemen in Koksijde. Beide mandaten zijn niet te combineren. Omdat onze gemeente met Albert Serpieters van CD&V een meer dan waardige vervanger zou krijgen als schepen, vond ik het opportuun om als gedeputeerde aan het roer te blijven de komende legislatuur. Zo heeft Koksijde een belangrijke stem in het uitvoerend orgaan van de provincieraad, namelijk de deputatie. Uiteraard zullen dossiers uit Koksijde, de Westkust en de Westhoek mijn bijzondere aandacht genieten. Een goede samenwerking met de mandatarissen uit Koksijde is natuurlijk evident.

U mag opnieuw rekenen op een dynamische inzet van onze CD&V-mandatarissen van de Lijst Burgemeester en van mijzelf vanuit het provinciebestuur. Met de Lijst Burgemeester zijn we enthousiast en gedreven om de boeiende ontwikkelingen van onze kustgemeente verder vorm te geven.

Guido Decorte

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s