WOORDJE VAN BURGEMEESTER MARC VANDEN BUSSCHE

Opening Golf Ter Hille.

Voor mij is alles begonnen in 1982. In januari werd ik tot notaris benoemd als opvolger van mijn vader. In oktober 1982 werd ik tot gemeenteraadslid verkozen op de lijst “Vernieuwing” samen met Jan Loones, Pat Stockelynck en Charles Verdievel. Ik heb dan 12 jaar in de oppositie gesleten tot einde 1994, datum waarop ik mijn eed afgelegd heb als Open-VLD burgemeester van Koksijde. Gedurende 10 jaar ben ik provincieraadslid geweest en thans zetel ik nog in het Vlaams Parlement.

Na 18 jaar beleid wil ik als burgemeester verder werken aan de uitbouw van onze mooie gemeente Koksijde. Mijn aandacht zal vooral gaan naar het algemeen welzijn en de veiligheid van onze inwoners en tweedeverblijvers en in het bijzonder naar de reconversie van basis Koksijde en de herwaardering van de dorpskern van Oostduinkerke.

Het blijft een voortdurende uitdaging om in ploeg samen met de collega’s van het schepencollege, de gemeenteraad, het gemeentepersoneel en de politie, Koksijde op vaste en veilige koers te houden.

Het politieke hoogtepunt van het jaar 2012 was voor mij het behalen van de absolute meerderheid met de “Lijst Burgemeester” en het behalen van een groot aantal persoonlijke voorkeurstemmen die een onmisbare steun vormen om aan het Koksijds project leiding te geven. Dit verhoogt wel onze verantwoordelijkheid gezien de kiezer onmiskenbaar de voortrekkersrol toebedeeld heeft aan “Lijst Burgemeester”.

Bij deze wens ik alle kiezers te bedanken voor het vertrouwen dat ze stellen in de “Lijst Burgemeester”. Daarnaast ook een special woordje van dank aan alle vrijwilligers en sympathisanten die zich voor de campagne ingezet hebben.

Ik hoop dat onze inwoners gespaard mogen blijven van tegenslagen en in Koksijde de rust kunnen vinden waarop ze recht hebben. Ik wens dan ook iedereen goede kerstdagen en een uitstekend 2013 toe!

Marc Vanden Bussche

BRON
LIJST BURGEMEESTER – KIESKRANT KOKSIJDE 6

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s